Naša grupacija

Sjedište tvrtke Editions Atlas već se više od pedeset godina nalazi iznad Ženevskog jezera, u mjestu Cheseaux-sur-Lausanne. U početku je naša izdavačka kuća prodavala knjige na frankofonim tržištima, a zvala se "Editions Rencontre". Od 1976. godine naše se poslovanje fokusira na razvoj i prodaju knjiga i kolekcionarskih predmeta putem pošte. U uskoj suradnji s urednicima i stručnjacima s različitih područja, širokom rasponu kupaca nudimo kvalitetne zbirke za slobodno vrijeme. Zahvaljujući tvrtki Editions Atlas sada je moguće produbiti svoje znanje, upotpuniti obrazovanje ili se jednostavno zabaviti. Danas imamo više milijuna kupaca u 16 europskih zemalja, kojima pružamo usluge bez posrednika, izravno poštom na kućnu adresu. Editions Atlas jedna je od tvrtki talijanske grupacije De Agostini, koja posluje u više od 30 zemalja. Poslovanje grupacije De Agostini fokusira se na pet poslovnih segmenata: izravni marketing, tematske knjižice (na kiosku), knjige i zemljovide, kao i rječnike te ekonomsku literaturu.

Naši proizvodi

Naši proizvodi: Brošure, knjige, knjižice, kolekcionarski predmeti, DVD-ovi... bez obzira na medij, naš je cilj s vama dijeliti znanje i strast.

Kontaktirajte nas

Editions Atlas, Route des Dragons 7, 1033 Cheseaux/Lausanne, Švicarska Podrska kupcima: STUDIO MODERNA (za Editions Atlas) p.p. 56, 10040 ZAGREB DUBRAVA

Telefonski : 01 3000 501 (cijena poziva unutar države) od ponedjeljka do petka, 09.00 - 17.00

E-Mail: podrska.cro@editionsatlas.ch

Kontaktirajte službu za korisnike putem obrasca dostupnog na početnoj stranici korisničkog računa ili u izborniku Odgovori na moja pitanja, pod "Kontaktirajte naš".

Vaša košarica

Artikal

količina

cijena

Uklon.

Ukupno bez troškova dostave

Trošak isporuke

Ukupno